Innovatieve Startups maken kans op gratis toegang tot Evolv Weekend Rotterdam

Innovatieve Startups maken kans op gratis toegang tot Evolv Weekend Rotterdam

  • 08 maart 2013

Evolv Weekend Rotterdam  is een intensieve workshop van 29 -31 maart in de Creative Factory in Rotterdam. Evolv Rotterdam leert een nieuwe generatie innovatieve ondernemers hun eigen succes te sturen met behulp van klanten. Ben jij een van deze innovatieve ondernemer en vind je dat je bij Evolv moet zijn? Dan maak je kans op één van de vijf toegangskaarten die Syntens beschikbaar stelt! Kijk hieronder wat je moet doen om kans te maken op één van deze toegangsbewijzen.

Je profiel

Wil je kans maken op een van de vijf kaarten die beschikbaar zijn gesteld voor innovatieve ondernemers, dan verwachten we dat je voldoet aan dit profiel:

  • Je bent ondernemer binnen een startup (je acteert als startup, het aantal jaren dat het bedrijf bestaat maakt niet uit!);
  • Je ontwikkelt een (software-)product vanuit de gedachte van schaalbaarheid;
  • Je hebt het hele weekend van 29 – 31 maart 2013 gereserveerd in je agenda;
  • Bij voorkeur werk je in een (ondernemers-)team.

Aanmelden

Om je aan te melden schrijf je een korte motivatie waarin je antwoord geeft op deze vragen:

  • Waarom wil je meedoen aan Evolv Rotterdam?
  • Waarom kiest Syntens jou als deelnemer?
  • Wat ga jij toevoegen tijdens Evolv Rotterdam?

Stuur deze je profiel en je motivatie uiterlijk 19 maart naar Syntens Innovatiecentrum adviseur Leon van de Sande via leon.vandersande@syntens.nl. Op 20 maart maart krijgen de deelnemers bericht.

Evolv Weekend Rotterdam

Evolv Weekend Rotterdam  is een intensieve workshop van 29 -31 maart in de Creative Factory in Rotterdam. Evolv Rotterdam leert een nieuwe generatie innovatieve ondernemers hun eigen succes te sturen met behulp van klanten. Ben jij een van deze innovatieve ondernemer en vind je dat je bij Evolv moet zijn?  Evolv leert een nieuwe generatie ondernemers hun eigen succes te sturen met behulp van klanten. Tijdens de driedaagse workshop testen de ondernemers hun ideeën op potentiële klanten, bouwen een netwerk op en leren in drie dagen meer dan in zes maanden. Inspirerende ondernemers uit de Verenigde Staten en Groot-Brittannië zijn als spreker of mentor aanwezig tijdens dit evenement.